Σπάνιο βίντεο: Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα παίζει με τους γιους της το 1986

Σπάνιο βίντεο: Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα παίζει με τους γιους της το 1986
Καρέ από το σπάνιο βίντεο με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα Daily Mail / TikTok

Στο φως σπάνιο βίντεο με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους μικρούς πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι να παίζουν στους κήπους του Highgrove House. Ενθουσιασμένοι οι φαν της βασιλικής οικογένειας.

Ένα σπάνιο βίντεο με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους δύο γιους της “είδε” το φως της δημοσιότητας μέσα από το TikTok, ξετρελαίνοντας τους φαν της βασιλικής οικογένειας και ειδικά της αείμνηστης “Λαίδης Ντι”.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η Πριγκίπισσα Νταϊάνα να παίζει με τους μικρούς Ουίλιαμ και Χάρι στους κήπους του Highgrove House, του σπιτιού του πρίγκιπα Καρόλου στο Gloucester το 1986.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στο η Νταϊάνα ακούγεται να λέει στον 4χρονο τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ που είχε βουρκώσει και δεν ήθελε να βγει από την κρυψώνα του, ότι “ο αδερφός του θα έχει όλη τη διασκέδαση”.

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να τον παρακινήσει να παίξει με τον 2χρονο αδερφό του, Χάρι, τον οποίον κρατάει στην αγκαλιά της, ενώ σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τα δύο παιδιά να κάνουν τσουλήθρα και κούνια.

Στα πλάνα, η κομψή Πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι για άλλη μια φορά κομψή, φορώντας ένα σπορ ροζ παντελόνι και μια ασορτί ζακέτα, ενώ τα δύο παιδιά φορούν στολές παραλλαγής, καθώς τρέχουν στους χώρους.

Στο βίντεο ένας αφηγητής εξηγεί ότι τους νεαρούς πρίγκιπες θα φροντίζει η νταντά τους για το υπόλοιπο απόγευμα, ενώ η Νταϊάνα ετοιμάζεται για ένα ταξίδι με ελικόπτερο πάνω από το Χάιγκροουβ.

Οι θαυμαστές της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, ενθουσιάστηκαν με το σπάνιο βίντεο και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση στο TikTok πως “τους έχει λείψει πολύ να την βλέπουν”.

Δείτε το σπάνιο βίντεο με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα