Συγγνώμη από τον CEO της United Airlines για τη βίαιη απομάκρυνση επιβάτη

Συγγνώμη από τον CEO της United Airlines για τη βίαιη απομάκρυνση επιβάτη
This Sunday, April 9, 2017, image made from a video provided by Audra D. Bridges shows a passenger being removed from a United Airlines flight in Chicago. Video of police officers dragging the passenger from an overbooked United Airlines flight sparked an uproar Monday on social media, and a spokesman for the airline insisted that employees had no choice but to contact authorities to remove the man. (Audra D. Bridges via AP) AP

"Ζητώ συγγνώμη" είπε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για το περιστατικό της βίαιης απομάκρυνσης επιβάτη από αεροπορική πτήση της εταιρείας

Ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines Όσκαρ Μουνιόθ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για τον τρόπο που στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας αντιμετώπισαν έναν επιβάτη της, σέροντάς τον κυριολεκτικά από το αεροσκάφος μιας υπεράριθμης πτήσης.

«Θέλω να γνωρίζεται ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και θα εργαστούμε για να το διορθώσουμε», υπογράμμισε στην ανακοίνωση ο Μουνιόθ, αλλάζοντας την απόφαση του να μην ζητήσει νωρίτερα απευθείας συγγνώμη για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο επιβάτης «αψήφησε» τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν κατακραυγή, δείχνουν έναν άνδρα να φωνάζει ενώ τα στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας τον σέρνουν από τη θέση του στην πτήση 3411 της United πριν το αεροσκάφος αναχωρήσει για την πτήση Σικάγο-Λούισβιλ στο Κεντάκι, την Κυριακή.

(ΑΜΠΕ)

Φωτογραφία: Audra D. Bridges via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα