Συγκινητική επιστολή της Μέγκαν Μάρκλ στον πατέρα της: “Έκανες την καρδιά μου 1000 κομμάτια”

Συγκινητική επιστολή της Μέγκαν Μάρκλ στον πατέρα της: “Έκανες την καρδιά μου 1000 κομμάτια”
Η Μέγκαν Μάρκλ AP

Σε σαπουνόπερα made in Buckingham εξελίσσεται η ταραγμένη σχέση της Meghan Markle με τον πατέρα της.

Το περιεχόμενο μιας επιστολής που έγραψε Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της αμέσως μετά τον γάμο της αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σήμερα και η Δούκισσα εμφανίζεται στο γράμμα να ζητά από τον πατέρα της να σταματήσει να της προκαλεί «πόνο». Η ύπαρξη της επιστολής έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα, αφού πέντε στενοί φίλοι της Μαρκλ έδωσαν ανώνυμες συνεντεύξεις σε ένα αμερικανικό περιοδικό. Είπαν ότι η Δούκισσα ήταν τόσο αναστατωμένη από τις δημόσιες επιθέσεις του πατέρα της Τόμας Μαρκλ που έγραψε την αγωνιώδη επιστολή ζητώντας του να λύσουν τις διαφορές τους ιδιωτικά.

Η επιστολή των πέντε σελίδων, που έστειλε τον Αύγουστο του περασμένου έτους, αποκαλύπτει τις αιτίες της αποξένωσης της Δούκισσας από τον πατέρα της. Τον κατηγορεί πως έχει ραγίσει την καρδιά της «σε ένα εκατομμύριο κομμάτια» δίνοντας συνεντεύξεις στον Τύπο, κατασκευάζοντας ιστορίες και κάνοντας επιθέσεις στο νέο σύζυγό της, στον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται να του λέει πως είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει καλές σχέσεις μαζί του, αλλά εκείνος με τις πράξεις του έφτασε στα άκρα τη σχέση τους. «Αν με αγαπάς, σταμάτα να λες ψέματα και να με εκμεταλλεύεσαι και άσε με να ζήσω χωρίς πόνο», γράφει η Μαρκλ η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη ενώ διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ο Τόμας δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της και τον κατακρίνει επειδή ψευδώς λέει στους δημοσιογράφους ότι είναι αυτός που απομονώθηκε. Επίσης, κατηγόρησε τον πατέρα της για αχαριστία επειδή είπε πως δεν τον στήριξε οικονομικά ενώ εκείνη αναφέρει τα χρήματα που του έδωσε. Η Μέγκαν τον ικετεύει να την αφήσει να ζει ειρηνικά με τον Χάρι. «Έχετε πει ότι δεν σας έχω βοηθήσει ποτέ οικονομικά και ποτέ δεν μου ζητήσατε βοήθεια που είναι επίσης αναληθές: μου στείλατε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα τον περασμένο Οκτώβριο και μου αναφέρατε πως λυπάστε πάρα πολύ αν εξαρτηθήκατε για οικονομική βοήθεια και με παρακαλούσατε αν θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο».

Σε άλλο σημείο της επιστολής, τον κατηγορεί πως πληρώθηκε από ταμπλόιντς να πει ψέματα και πως αφηγήθηκε ιστορίες και περιστατικά που δεν είχαν συμβεί ποτέ. Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ απαντά ωστόσο πως έχει στείλει πολλά μηνύματα στην Μέγκαν ώστε να συναντηθούν και να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά και πως δεν είχε πάρει ποτέ απάντηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα