Αγία Πετρούπολη: Παραδόθηκε ο πατέρας που κρατούσε ομήρους τα 6 παιδιά του

Αγία Πετρούπολη: Παραδόθηκε ο πατέρας που κρατούσε ομήρους τα 6 παιδιά του
Συναγερμός στην Αγία Πετρούπολη: Άνδρας με τσεκούρι κρατά ομήρους 6 παιδιά twitter screenshot @marierchel1

Άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι κρατούσε όμηρους σε διαμέρισμα σε προάστιο της Αγίας Πετρούπολης τα 6 παιδιά του. Η ομηρία έληξε αναίμακτα, μετά από διαπραγματεύσεις.

Συναγερμός είχε σημάνει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik, ένας άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι κρατούσε ομήρους τα 6 παιδιά του σε διαμέρισμα στα προάστια της Αγίας Πετρούπολης.

Ο άντρας, ονόματι Ντένις Μπελτιόκοφ, παραδόθηκε στους αστυνομικούς, μετά από ώρες διαπραγματεύσεων, αφού πρώτα άφησε τα παιδιά να βγουν έξω από το διαμέρισμα και ύστερα ακολούθησε και ο ίδιος βγαίνοντας στο δρόμο.

Τι είναι γνωστό για τον Ντένις Μπελτιόκοφ

Ζει με τη σύζυγό του Όλγα για περίπου 10 χρόνια, έχουν 3 παιδιά μαζί και 3 ακόμη από προηγούμενη σχέση της γυναίκας. Ο δράστης ασχολείται με την ανακαίνιση διαμερισμάτων, σύμφωνα με το 24 TV Russia.

Σύμφωνα με συγγενείς, το ζευγάρι φέρεται ότι ζούσε ειρηνικά μεταξύ του, ενώ πρόσφατα μετακόμισε από το Αρχάγγελσκ στην περιοχή όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Τα γεγονότα

“Στις 24 Νοεμβρίου 2020 στις 12:12, η αστυνομία του Kolpino έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία είπε ότι ο σύζυγός της την έδιωξε από το διαμέρισμα, είχε κλειδωθεί εκεί και κρατούσε το έξι παιδιά στο διαμέρισμα”, δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών στο Σπούτνικ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μικρότερο παιδί είναι μόλις τριών ετών, ενώ το μεγαλύτερο είναι 15.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαπραγματευτές που προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον δράστη. Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το περιστατικό έχει αφορμή έναν καυγά με την σύζυγό του για ζήτημα προσωπικής φύσεως.

Όταν ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε το σπίτι, άρχισε να φωνάζει για να απομακρυνθεί, απειλώντας να κόψει το λαιμό του παιδιού.

Οι ειδικές δυνάμεις ετοιμάζονταν για την επίθεση και εκείνη την στιγμή το παιδί του Μπελτιόκοφ φώναξε από το παράθυρο, ζητώντας από όλους να φύγουν. Αισίως, ο δράστης παραδόθηκε μετά από λίγη ώρα.

Γείτονες τράβηξαν με τα κινητά τους βίντεο ντοκουμέντα από τον άνδρα να κρατά όμηρους τα 6 ανήλικα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου. Σε βίντεο έχει καταγραφεί επίσης να απειλεί να σκοτώσει το παιδί αν παρενέβαινε η αστυνομία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα