Έσσεξ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαθητές Γυμνασίου – Αναφορές για τραυματίες

Έσσεξ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μαθητές Γυμνασίου – Αναφορές για τραυματίες
AP

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει αποκλειστεί, ενώ υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο. Η αστυνομία του Έσσεξ ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν τη περιοχή.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στις βρετανικές Αρχές, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά σε Γυμνάσιο του Λούτον στο Έσσεξ της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει, κατά το περιστατικό που σημειώθηκε στον δρόμο Willingale κοντά στο Γυμνάσιο Debden, τραυματίστηκαν αρκετά άτομα.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει αποκλειστεί, ενώ υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, κάλεσε τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή και ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. «Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», τόνισε στο μήνυμα αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα