Πέταξε την κόρη του από γέφυρα

Πέταξε την κόρη του από γέφυρα

Ο Άρθουρ Φίλιπ Φρίμαν στις 29 Ιανουαρίου πέταξε την κόρη του από γέφυρα ύψους 58 μέτρων. Η ψυχίατρος που τον εξέτασε δήλωσε στη δίκη πως το έκανε για να εκδικηθεί τη γυναίκα του (pics)

Το έκανε για να εκδικηθεί τη γυναίκα του.

Αυτό υποστήριξε σε δικαστήριο της Μελβούρνης η ψυχίατρος Βικτόρια Σκίνερ, κατά τη διάρκεια της δίκης του Άρθουρ Φίλιπ Φρίμαν, ο οποίος, το πρωί της 29ης Ιανουαρίου 2009, αφαίρεσε τη ζωή της 4χρονης κόρης του, Ντάρσι, πετώντας την από την κορυφή της γέφυρας Westgate, ύψους 58 μέτρων.

Η υπεράσπιση υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν θυμάται την αποτρόπαια πράξη του, ακόμη κι αν την αποδέχεται.

Από την πλευρά της η ψυχίατρος Σκίνερ ήταν κατηγορηματική, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που να δείχνει πως ο Φρίμαν δεν γνώριζε τι έκανε.

Πέταξε την κόρη του από γέφυρα

"Όλα δείχνουν πως ήταν μία μεθοδευμένη κίνηση για να εκδικηθεί τη γυναίκα του" είπε.

Ωστόσο, στο δικαστήριο επιβεβαιώθηκε πως ο Φρίμαν εμφανίζει συμπτώματα σοβαρής ψύχωσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Ψυχιατρικής, Γκράχαμ Μπάροους, ο οποίος και ανέφερε ότι, όταν ο Φρίμαν άρπαξε την 4χρονη κορούλα του και την πέταξε στο κενό, πολύ πιθανόν να βρισκόταν σε κατάσταση παρόμοια με αυτή ενός ανθρώπου, που έχει υπνωτιστεί και δεν έχει τον έλεγχο των πράξεών του.

Πέταξε την κόρη του από γέφυρα

Στον αντίποδα όμως βρίσκεται η διάγνωση πέντε άλλων ψυχιάτρων οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι ο Φρίμαν είχε τα λογικά του, όταν πέταξε το παιδί του από τη γέφυρα.

Η δίκη συνεχίζεται.

SHARE:

24Media Network