“Σύννεφα” στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον: Η γυναίκα του τον πέταξε έξω από το σπίτι

“Σύννεφα” στο γάμο του Μπόρις Τζόνσον: Η γυναίκα του τον πέταξε έξω από το σπίτι
Το ζεύγος Τζόνσον σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές AP

Τον συγχώρεσε και μία και δύο φορές. Ωστόσο, η τρίτη αποδείχθηκε φαρμακερή και μάλλον θα είναι η χαριστική βολή στον 25ετή γάμο του πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας.

Είναι τόσο απασχολημένος με τις προσπάθειές του να “ρίξει” την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, αλλά και με τις γυναικοδουλειές του, που η σύζυγός του δεν άντεξε άλλο και τον πέταξε έξω από το σπίτι. Για μία ακόμη φορά!

Ο λόγος για τον πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας και τέως δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου δεν ζει πλέον με τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει η Sun σε δημοσίευμά της, η 54χρονη σύζυγός του Μαρίνα, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, τον κατηγορεί ότι την απατά. Η εφημερίδα επικαλείται μάλιστα δηλώσεις της κόρης του ζεύγους, σύμφωνα με τις οποίες η μητέρας της είναι αποφασισμένη “να μην ξαναμιλήσει ποτέ”, στον πατέρα της. “Η μαμά τελείωσε μαζί του, δεν θα τον δεχθεί ποτέ ξανά πίσω”, φέρεται να είπε σε φίλους της.

Το ζευγάρι δεν ζει πλέον μαζί, ενώ σταμάτησαν και τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Στη διάρκεια του 25ετούς γάμου τους, η Μαρίνα του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι όχι μία, αλλά δύο φορές. Ωστόσο ούτε αυτός, αλλά ούτε κι αυτή δεν έβαλαν μυαλό με αποτέλεσμα το… τρις εξαμαρτείν να δώσει τη χαριστική βολή στο γάμο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα