Τα αυστραλιανά ΜΜΕ για τη δολοφονία του 46χρονου και την κόντρα με τον Ιμπραχίμ

Τα αυστραλιανά ΜΜΕ για τη δολοφονία του 46χρονου και την κόντρα με τον Ιμπραχίμ
Εκτέλεση στο Πανόραμα της Βούλας

Ο επιχειρηματίας ήταν συνεταίρος σε κλαμπ στην Oxford Street όσο ζούσε στην Αυστραλία, μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ.

Ως “Αυστραλό” αποκαλούν τα ΜΜΕ της χώρας τον 46χρονο που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης. Ο ίδιος ήταν γνωστός για υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία.

Ο επιχειρηματίας ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford Street του Σίδνεϊ όσο ζούσε στη χώρα, μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ.

Οι δρόμοι των δύο οικογενειών χώρισαν το 2007 μετά τη χρεωκοπία του κλαμπ. Δυο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.

Ο Φάντι Ιμπραχίμ πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα. Αργότερα, ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραχίμ κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 46χρονο ελληνοαυστραλό για να πάρουν εκδίκηση αλλά αθωώθηκαν.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, το 2010 ξέσπασε καυγάς στην Μύκονο όταν ο 46χρονος και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια.

Σύμφωνα με το news.com.au, το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας, Έλληνας εξ Αιγύπτου, ήταν πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε στο σημείο, όταν έμαθε για την εκτέλεση του γιου του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα