Τα δάκρυα του Ομπάμα στην τελευταία του ομιλία

Τα δάκρυα του Ομπάμα στην τελευταία του ομιλία

Με μία ομιλία γεμάτη έντονα συναισθήματα έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Μπαράκ Ομπάμα. Τι είπε στους κατοίκους της Iowa (Vid)

Δάκρυσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής του ομιλίας στην Iowa, το βράδυ της Δευτέρας ο αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα ζητώντας από τους ψηφοφόρους του να τον βοηθήσουν να συνεχίσει ό,τι ξεκίνησαν μαζί.

''Έχουμε κάνει πραγματική πρόοδο σε αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια'' δήλωσε ο Ομπάμα σε ένα πλήθος 20.000 ατόμων. ''Αλλά Iowa είμαστε εδώ απόψε επειδή έχουμε να κάνουμε περισσότερη δουλειά. Δεν έχουμε ξεμπερδέψει αυτό το ταξίδι. Έχουμε κι άλλο δρόμο μπροστά μας'' συμπλήρωσε ο ίδιος.

''Όλοι όσοι από εσάς ζήσατε τη σκληρή δουλειά της αλλαγής, θέλω να σας ευχαριστήσω. Πήρατε αυτή την καμπάνια και την κάνατε δική σας'', τόνισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, δακρύζοντας.

Τελευταία δημοσκόπηση για το Reuters/Ipsos, η οποία δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, δίνει προβάδισμα 2 ποσοστιαίων μονάδων στον Μπαράκ Ομπάμα έναντι του Μιτ Ρόμνεϊ.

Επί συνόλου 4.725 ερωτηθέντων, πιθανών ψηφοφόρων σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, το 48% δήλωσε ότι σκοπεύει να ψηφίσει τον Μπαράκ Ομπάμα έναντι 46% που εκδήλωσαν την προτίμησή τους τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης και υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Μιτ Ρόμνεϊ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αμερικανικές εκλογές : Άνοιξαν οι κάλπες

Αμερικανικές εκλογές: Ρεκόρ, πρωτιές και παράξενες ιστορίες

President Obama Tears Up

SHARE:

24Media Network