Τα δύο σημαντικά γεγονότα που έχει προβλέψει η 'Νοστράδαμος των Βαλκανίων' για το 2018

Τα δύο σημαντικά γεγονότα που έχει προβλέψει η 'Νοστράδαμος των Βαλκανίων' για το 2018
PIXABAY

Η τυφλή Βουλγάρα μυστικίστρια λέγεται ότι είχε "δει" τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, την γιγάντωση του ISIS και το Brexit

Μία τυφλή μυστικίστρια από τη Βουλγαρία, η οποία λέγεται ότι προέβλεψε, μεταξύ άλλων, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, την άνοδο του ISIS και το Brexit, εκτιμάται ότι έχει μιλήσει, επίσης, και για δύο σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2018.

Η Μπάμπα Βάνγκα, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, ισχυριζόταν ότι είχε υπερφυσικές δυνάμεις που την έκαναν να προβλέπει φυσικές καταστροφές και άλλα σημαντικά γεγονότα. Οι υποστηρικτές της λένε ότι πριν τον θάνατό της, η Μπάμπα είχε κάνει προβλέψεις καλύπτοντας μέχρι τον 51ο αιώνα, όταν, σύμφωνα με αυτήν, θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Η "Νοστράδαμος των Βαλκανίων", όπως λεγόταν, φέρεται να είχε "δει" για το 2018 ότι η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη του πλανήτη και ότι στην Αφροδίτη να ανακαλυφθεί μια "νέα μορφή ενέργειας".

Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι μπορεί να υπάρχει μια δόση αλήθειας στις προβλέψεις της. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε μόνο το 4,1% της παγκόσμιας οικονομίας. Το 2015 το ποσοστό αυτό εκτοξεύτηκε στο 15,6% και συνεχίζει να αυξάνεται. Την ίδια ώρα το ποσοστό των ΗΠΑ είναι στο 16,7% και αναμένεται το 2025 να μειωθεί στο 14,9%, σύμφωνα με το Forbes.

Όσον αφορά στην Αφροδίτη, προς το παρόν δεν υπάρχει σχέδιο για αποστολή στον συγκεκριμένο πλανήτη και κατά συνέπεια η ανακάλυψη νέας πηγής ενέργειας μέσα στους επόμενους μήνες κρίνεται αδύνατη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αποστολή της NASA με ρομποτικό διαστημόπλοιο επρόκειτο να ξεκινήσει το 2018 αλλά δεν θα γίνει προσγείωση στην Αφροδίτη. Θα χρησιμοποιηθεί ωστόσο η βαρυτική της έλξη για να περάσει από τον Ήλιο και να τον μελετήσει.

Σε άλλες προβλέψεις της έχει κάνει λόγο για τέλος της πείνας παγκοσμίως μέχρι το 2028, πυρηνικά όπλα στις αποικίες του Άρη μέχρι το 2256 και ότι η Γη θα γίνει ακατοίκητη μέχρι το 2341.

(Πηγή: Daily Mail)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η τυφλή γιαγιά που 'προέβλεψε' την 11η Σεπτεμβρίου έχει άσχημα νέα για το 2016

SHARE:

24Media Network