Ταϊλάνδη: Συγκίνηση στη συνάντηση των γονιών με τους διασώστες

Ταϊλάνδη: Συγκίνηση στη συνάντηση των γονιών με τους διασώστες
Συγκίνηση στη συνάντηση γονιών με τους διασώστες

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Ταϊλάνδη, όταν οι γονείς των παιδιών που είχαν παγιδευθεί στη σπηλιά συνάντηση για πρώτη φορά δύτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Για εβδομάδες δεν ήξεραν αν θα ξαναδούν τα παιδιά τους ζωντανά. Και δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ελπίζουν και να προσεύχονται. Η αυτοθυσία, η γενναιότητα και η τόλμη κάποιων ανθρώπων όμως βοήθησε ώστε τα 12 αγόρια και ο προπονητής του να βγουν σώοι από τη σπηλιά που είχαν παγιδευθεί στην Ταϊλάνδη. Επόμενο ήταν στην πρώτη συνάντηση γονιών με Βρετανούς δύτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση να κυριαρχεί η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη.

Εμφανώς νευρικοί, με τη χαρά να μην κρύβεται από τα πρόσωπά του, οι γονείς υποδέχθηκαν τους Βρετανούς διασώστες με έναν παραδοσιακό χαιρετισμό πριν πέσουν στις αγκαλιές τους, σε μία συνάντηση που δεν χρειαζόταν ούτε λόγια ούτε δάκρυα για να γίνει εμφανής η συγκίνηση.

Οι Βρετανοί διασώστες από την πλευρά τους είπαν ότι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος στη θέση τους, με τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες, θα είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σωθούν τα παιδιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα