Mariana Mendes Magalhães: Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία που “σπάει” τα στερεότυπα ομορφιάς

Mariana Mendes Magalhães: Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία που “σπάει” τα στερεότυπα ομορφιάς
Mariana Mendes Magalhães Glomex

"Το μήνυμά μου προς όλους όσοι έχουν ΣΜΣ είναι να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και να πηγαίνουν κόντρα στα στερεότυπα ομορφιάς". Το 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία που καταρρίπτει τα πρότυπα ομορφιάς.

Η Mariana Mendes Magalhães είναι μοντέλο από τη Βραζιλία που διαφέρει από όλα τα άλλα. Ένα μαύρο “τριχωτό έμπλαστρο” με το οποίο γεννήθηκε στο πρόσωπό της καταρρίπτει τα πρότυπα, ανατρέπει τα στερεότυπα και εμπνέει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα με τα “σημάδια” τους.

Η πανέμορφη Mariana, 26 ετών, έχει διαγνωστεί με ΣΜΣ ή αλλιώς γιγιαντιαίους συγγενείς μελαγχρωματικούς σπίλους, δηλαδή σπίλοι που συνήθως εμφανίζονται είτε κατά τη γέννηση είτε μέσα στους πρώτους 12 μήνες του βίου. Αφορούν στο 1–2% του γενικού πληθυσμού. Με άλλα λόγια, το πρόσωπο της Μαριάνα είναι καλυμμένο από τα φρύδια μέχρι τη μύτη από ένα παχύ στρώμα τρίχας.

Ωστόσο εκείνη λόγω της αυτοπεποίθησής της έχει καταφέρει να αποκτήσει καλό όνομα και φήμη στο μόντελινγκ της Βραζιλίας. Ο κόσμος τη θαυμάζει που δεν κρύβει την ατέλειά της, αλλά την “πλασάρει” σαν μία ιδιαιτερότητα που αγαπάει πάνω της.

Η ίδια λέει: ” Αρκετοί άνθρωποι μου λένε ότι είμαι όμορφη με την ατέλειά μου, αλλά ακόμα υπάρχουν και άλλοι που με στολίζουν με άσχημα λόγια, κάτι που με πονάει.

Το μήνυμά μου προς όλους όσοι έχουν ΣΜΣ είναι να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και να πηγαίνουν κόντρα στα στερεότυπα ομορφιάς.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα