Θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος – Μεταφέρεται στην Αθήνα

Θετικός στον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος – Μεταφέρεται στην Αθήνα
Ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος Eurokinissi

Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από την Ελευσίνα με προορισμό τα Τίρανα. Από εκεί θα παραλάβει τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του με αντίπαλο τον κορονοϊό και αναμένεται να νοσηλευτεί το απόγευμα σε κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό.

Ο επικεφαλής της ορθόδοξης εκκλησίας της Αλβανίας διαγνώστηκε θετικός και οι γιατροί του έκριναν σκόπιμο να διακομιστεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει με καλύτερους όρους τη νόσο.

Γι’ αυτό το λόγο αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από την Ελευσίνα με προορισμό τα Τίρανα .

Ο Αναστάσιος είναι ένας από τους κορυφαίους πνευματικούς της ορθόδοξης εκκλησίας παγκοσμίως, με ευρεία μόρφωση και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στην Αλβανία για τους εκεί Χριστιανούς και όχι μόνο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος Γιαννουλάτος γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1929 στον Πειραιά.

Υπήρξε προηγουμένως επίσκοπος Ανδρούσης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα