Θρίλερ με νεκρό βρέφος στα σκουπίδια του Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κάμερες κατέγραψαν τα πάντα

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στα σκουπίδια του Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κάμερες κατέγραψαν τα πάντα

Αστυνομικός και νεκροτόμος βρήκαν άλλη σορό, στον θάλαμο όπου έπρεπε να βρίσκεται βρέφος. Κατεύθυνση στις έρευνες δίνει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του νοσοκομείου

Θρίλερ στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου βρέφος βρέθηκε σε κάδο αχρήστων. Αστυνομικός και νεκροτόμος εντόπισαν άλλη σορό στο θάλαμο, που θα έπρεπε να βρίσκεται το βρέφος και το αναζήτησαν, για να βρουν τελικά το άψυχο σωματάκι του τυλιγμένο με ρούχα σε καλάθι αχρήστων. Το βρέφος απεβίωσε πριν από 15 ημέρες και σήμερα θα γινόταν η κηδεία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία το βρέφος γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική στις 30 Αυγούστου και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, αφού όπως διαπιστώθηκε αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Δύο ημέρες αργότερα απεβίωσε.

Ο νεκροτόμος φέρεται να ισχυρίζεται ότι το βρέφος ήταν στο θάλαμο στις 3 η ώρα, όταν τέλειωνε η βάρδια του, ενώ ο κλητήρας φέρεται να ισχυρίζεται, ότι ο ίδιος κατά τη διάρκεια της νύχτας μετέφερε τρεις σορούς στο νεκροτομείο, η μια εκ των οποίων τοποθετήθηκε στο θάλαμο που θα έπρεπε να βρίσκεται το βρέφος.

Για προφανή ανεπάρκεια του συστήματος, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, αναφερόμενος στην υπόθεση.

"Eυθύνες με ονοματεπώνυμο πρέπει να καταδείξουν οι έρευνες για το πτώμα βρέφους στα σκουπίδια, τονίζει ο Υπουργός", εκφράζοντας την ευχή, πως "αυτά τα τραγικά και απαράδεκτα συμβάντα δεν θα συσχετισθούν με φημολογούμενο πόλεμο μεταξύ του προσωπικού".

Είναι το δεύτερο παιδάκι που χάνει η οικογένεια λίγο μετά τη γέννηση του. Σύμφωνα με την αστυνομία μετά το θάνατο και του 2ου παιδιού της οικογένειας, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου εισηγήθηκε τη διενέργεια νεκροτομής στη σορό του βρέφους, προκειμένου να ληφθούν δείγματα και να σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, κάτι που ενδεχομένως να καταδείξουν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: Sigmalive.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
SHARE:

24Media Network