Θρίλερ στο Σότσι: Boeing άρπαξε φωτιά – Σώοι οι επιβάτες από την πύρινη κόλαση

Θρίλερ στο Σότσι: Boeing άρπαξε φωτιά – Σώοι οι επιβάτες από την πύρινη κόλαση

"Το αεροπλάνο άρπαξε φωτιά αλλά είμαστε καλά" ακούγεται να λέει επιβάτης σε βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ένα ρώσικο Boeing 737-800 εξετράπη της πορείας του κατά την προσγείωσή του στο αεροδιάδρομο στο Σότσι, έπεσε σε παρακείμενο ποταμό και τα δύο του φτερά άρπαξαν αμέσως φωτιά.

“Το αεροπλάνο άρπαξε φωτιά αλλά είμαστε καλά” ακούγεται να λέει επιβάτης που κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο. Άνθρωποι ακούγονται να φωνάζουν την ώρα που προσπαθούν να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο Boeing.

Και οι 166 επιβάτες του αεροσκάφους είναι καλά στην υγεία τους, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, ενώ 18 εξ αυτών τραυματίστηκαν ελαφρά. Έξι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Τρεις από τους τραυματίες είναι μικρά παιδιά.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου που έσπευσε να βοηθήσει τις πρώτες στιγμές μετά την εκτροπή του Boeing, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε προσγείωση υπό καταρρακτώδη βροχή και θυελλώδεις ανέμους. Η έγκαιρη επέμβαση των σωστικών συνεργείων είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, σύμφωνα με τις αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα