Τηλεφωνικές επαφές Τραμπ με Μακρόν και Τζινπίνγκ για την συνάντηση με τον Κιμ

President Donald Trump arrives at Palm Beach International Airport in West Palm Beach, Fla., Friday, March 2, 2018. (AP Photo/Andrew Harnik)
President Donald Trump arrives at Palm Beach International Airport in West Palm Beach, Fla., Friday, March 2, 2018. (AP Photo/Andrew Harnik) AP

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κίνας ανακοίνωσε μέσω twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, που χθες επικοινώνησε και με τον Εμανουέλ Μακρόν

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε μία τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, σύμφωνα με ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στο Twitter.

Για το πρόβλημα με την Βόρεια Κορέα ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο Twitter: “Ο πρόεδρος Σι εκτιμά την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ΗΠΑ για την διπλωματική επίλυση του προβλήματος κι όχι την επιλογή της δυσοίωνης εναλλακτικής λύσης.”

Ο Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησε τηλεφωνικά εχθές και με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν,με τον οποίο συζήτησαν για την Βόρεια Κορέα, αλλά και για το μέτρο επιβολής δασμών εισαγωγής στον χάλυβα και το αλουμίνιο για την αγορά ΗΠΑ, όπως ανέφερε σημερινή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σιγή ιχθύος απ' τον Κιμ, τα 'μαζεύει' τώρα ο Τραμπ

SHARE:

24Media Network