Δε ζηλεύουν την "πριγκίπισσα"

Δε ζηλεύουν την "πριγκίπισσα"

Η βασιλική ζωή μπορεί να είναι λουσμένη πλούτη και χλιδή, αλλά έχει και πολλά βάσανα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως πιστεύουν οι περισσότερες Βρετανίδες, καθώς δεν θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση της μέλλουσας πριγκίπισσας Κέιτ.

Μπορεί να είναι όμορφη, χαριτωμένη και έτοιμη να παντρευτεί έναν πρίγκιπα αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στη Βρετανία δεν ζηλεύει την Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην ερώτηση πόσο πολύ ζηλεύετε τη μνηστή του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το 86% των ερωτηθεισών γυναικών απάντησε ότι δεν νιώθει καθόλου ζήλεια γι’ αυτήν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov.

Ο κύριος λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να είναι στη θέση της Μίντλετον είναι η ευδιάκριτη ανικανότητα της να ζήσει μια κανονική ζωή μετά το γάμο της με τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου στις 29 Απριλίου, αναφέρει η ιστοσελίδα γυναικείων θεμάτων MyDaily.co.uk. που ζήτησε τη διεξαγωγή της δημοσκόπησης.

"Οι περισσότερες γυναίκες συνειδητοποιούν ότι η Κάθριν έχει μια όχι και τόσο αξιοζήλευτη αποστολή μπροστά της, κατά την οποία κάθε της βήμα, πόσο μάλλον κάθε της ενδυματολογική επιλογή θα σχολιάζεται εκτενώς από τον Τύπο» είπε η Κάρλα Μπίβαν, αρχισυντάκτρια του ηλεκτρονικού περιοδικού MyDaily.co.uk.

"Ο κόσμος σαφώς αισθάνεται ότι δεν θα είναι ένα παραμύθι με νεράιδες για την Κέιτ».

Ωστόσο υπάρχει ένα ποσοστό που ζηλεύει την τύχη της μέλλουσας πριγκίπισσας. Το 10% των ερωτηθέντων είπαν ότι θα ήθελαν να είναι στη θέση της Κέιτ Μίντλετον, ενώ για σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών αυτών ο κύριος λόγος είναι τα πλούτη που θα απολαμβάνει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

SHARE:

24Media Network