Το Bataclan ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρώτης συναυλίας

Mandatory Credit: Photo by Guillaume Payen/NurPhoto/REX/Shutterstock (5411946d)
Le Bataclan concert hall in the 11th district
Tributes to the victims of the Paris terrorist attacks, Paris, France - 20 Nov 2015
Mandatory Credit: Photo by Guillaume Payen/NurPhoto/REX/Shutterstock (5411946d) Le Bataclan concert hall in the 11th district Tributes to the victims of the Paris terrorist attacks, Paris, France - 20 Nov 2015 NURPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK

Το Bataclan ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό, όπως και το πρόγραμμα για την πρώτη συναυλία μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου

Ο Βρετανός Peter Doherty θα εμφανιστεί πρώτος στο Bataclan, μετά το κλείσιμό του από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού.

Το Bataclan ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις, μετά το κλείσιμό του από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Μπορεί το Bataclan να μην έχει ακόμη ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία για το μεγάλο άνοιγμα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κλίμα συγκίνησης, ωστόσο γνωστοποίησε ότι θα ξεκινήσει την λειτουργία του το φθινόπωρο.

Έτσι, η σχετική ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι το πρώτο ζωντανό show που θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του "ματωμένου" θεάτρου, όπου εντός του έχασαν τη ζωή τους 89 άνθρωποι όταν ένοπλοι τζιχαντιστές εισήλθαν και άνοιξαν πυρ, θα γίνει τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέτειο από την επίθεση.

Η συναυλία του Βρετανού τραγουδιστή Peter Doherty, αναμένεται να γίνει στις 16 Νοεμβρίου, ενώ η δεύτερη εμφάνιση θα είναι αυτή του συγκροτήματος Super Etoile de Dakar, στις 18 Νοεμβρίου. Ενώ, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Nada Surf και οι Γάλλοι ράπερ MZ,  αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι Eagles Of Death Metal επέστρεψαν στο Παρίσι και ολοκλήρωσαν τη συναυλία που είχε πνιγεί στο αίμα

Πόστερ φρίκης: Το ISIS δημοσίευσε φωτογραφίες των μακελάρηδων στο Παρίσι

SHARE:

24Media Network