To μυστικό που δεν θα αποκαλύψουν ποτέ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

To μυστικό που δεν θα αποκαλύψουν ποτέ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι
Η περίφημη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ με τον Πρίγκηπα Χάρι στην Όπρα Ουίνφρι. YouTube

Οι συγγραφείς του βιβλίου που αφορά το Megxit, είπαν ποια είναι η πληροφορία που δεν θα αποκαλύψουν ποτέ και για κανένα λόγο οι Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι, για όσα τους οδήγησαν στην έξοδο τους από το Μπάκιγχαμ

Η συνέντευξη που είχαν δώσει η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Ουίνφι είχε προκαλέσει κλυδωνισμούς στο Μπάκιγχαμ, για περισσότερους από έναν λόγους.

Μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε το ζευγάρι, ήταν και μια που αφορούσε για άνθρωπο του Παλατιού της Μεγάλης Βρετανίας που ανησυχούσε για το ‘πόσο σκούρο’ θα ήταν το χρώμα στο δέρμα του πρώτου τους παιδιού.

Όπως ενημέρωσαν οι συγγραφείς του “Finding Freedom”, βιβλίο που έχει ως θέμα το Megxit, Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, το ζευγάρι είχε σκεφτεί να μοιραστεί περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το όνομα αυτού που είχε κάνει το ρατσιστικό σχόλιο για τον Άρτσι, πριν αποφασίσει πως θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μοναρχία.

Διευκρινίζεται πως η Μαρκλ ήταν εκείνη που αποφάσισε να μην αποκαλυφθεί το όνομα. Η Αμερικανίδα ήταν εκείνη που αποκάλυψε το θέμα, με την Ουίνφρι να ζητά να προβεί στην αποκάλυψη, πριν παρέμβει η σύζυγος του και πει πως “θα είναι καταστροφικό για εκείνους”. Όπου “εκείνους”, εννοούσε τη βασιλική οικογένεια. Εξ ου και ο Χάρι απάντησε ότι “δεν πρόκειται να μοιραστώ περισσότερα για εκείνην τη συζήτηση,αλλά ήταν άβολη. Και με σόκαρε”. Έσπευσε να προσθέσει και ότι δεν επρόκειτο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ ή τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα