Το πλοίο στα βράχια, ο καπετάνιος στην τουαλέτα

Businessman Sitting on the Toilet Bowl Trying to Reach for the Telephone --- Image by © Inspirestock/Corbis
Businessman Sitting on the Toilet Bowl Trying to Reach for the Telephone --- Image by © Inspirestock/Corbis © INSPIRESTOCK/CORBIS

Ένα φινλανδικό οχηματαγωγό, έπεσε στα βράχια, μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του καπετάνιου. Το πλήρωμα δεν μπορούσε να τον βρει με τίποτα. Διαβάστε τι είχε συμβεί

Το όνομά του μπορεί να είναι "Βασιλιάς" ωστόσο οι τουαλέτες του μόνο... βασιλικές δεν είναι.

Ο λόγος για ένα  Φιλανδικό οχηματαγωγό στις τουαλέτες του οποίου παγιδεύτηκε ο καπετάνιος του. Παρά τις  αγωνιώδεις κραυγές για βοήθεια κανένας δεν τον άκουσε με αποτέλεσμα το πλοίο να πέσει στα βράχια κοντά στην ακτή του Ελσίνκι και να υποστεί ρωγμή.

Στο πλοίο επέβαιναν 54 επιβάτες οι οποίοι κατατρομαγμένοι έβλεπαν το πλοίο ανεξέλεγκτο να οδηγείται προς την ξέρα.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο καπετάνιος παγιδεύτηκε μέσα στην τουαλέτα εξαιτίας μιας σπασμένης κλειδαριάς.

Ενώ τα άλλα μέλη το πληρώματος έψαχναν απεγνωσμένοι να τον εντοπίσουν (που να φανταστούν ότι ήταν παγιδευμένος στην τουαλέτα) προσπάθησαν να επιβραδύνουν το πλοίο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το λιμενικό ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί αν οι ενέργειες του καπετάνιου έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών και του πληρώματος οπότε θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πόση ώρα έμεινε μακριά από τη γέφυρα.

Αξιωματικοί του πλοίου ανέφεραν πάντως πως όταν τελικά έβγαλαν τον καπετάνιο από την τουαλέτα, ήταν ήδη πολύ αργά για να αποτρέψει την προσάραξη του οχηματαγωγού.

SHARE:

24Media Network