Το τελευταίο αντίο στον τεράστιο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

default image

Κηδεύθηκε στη Νέα Υόρκη ο σπουδαίος ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ απέτισαν φόρο τιμής (Pics)

Οι στενοί συγγενείς αλλά και πολλοί φίλοι του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 46 ετών, πιθανότατα από υπερβολική δόση ηρωίνης, συγκεντρώθηκαν  σε μια εκκλησία της Νέας Υόρκης για να πουν το τελευταίο αντίο στον βραβευμένο ηθοποιό.

Μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Νταϊάν Κίτον και ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκολς συγκεντρώθηκα σε εκκλησία της Νέας Υόρκης για να αποτίσουν φόρο τιμής στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Ο Χόφμαν άφησε την τελευταία του πνοή προτού προλάβουν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας Hunger Games: Mockingjay Part 2, όπου υποδυόταν τον ρόλο του Πλούταρχου Χέβενσμπι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hollywood Reporter, ήταν προγραμματισμένο τα γυρίσματα ορισμένων σκηνών με τον Χόφμαν να συνεχιστούν για 7 ακόμα ημέρες.

Αντί να αναδιαμορφωθεί το σενάριο, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να “χρησιμοποιήσουν ψηφιακά μέσα” προκειμένου να ολοκληρωσούν οι σκηνές, αναφέρει η εφημερίδα New York Post. 

Ο Χόφμαν συμμετείχε σε περισσότερες από 50 ταινίες ενώ έλαμψε επίσης στο θέατρο και την τηλεόραση. Το 64ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, που ξεκίνησε χθες, θα τον τιμήσει με μια ειδική προβολή της ταινίας “Καπότε”.

 

Σύμφωνα με την Hollywood Reporter, η τελευταία ταινία της σειράς θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2015.

Αξίζει να διαβάσετε: O δικός μου Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα