Το τίμημα της παρενόχλησης

Το τίμημα της παρενόχλησης
© MYSPACE

Την παρενοχλούσε σεξουαλικά και το πλήρωσε με 95 εκατομμύρια δολάρια! Αυτό είναι το ποσό που εκδίκασε το δικαστήριο του   Southern District of Illinois στην 31χρονη  Ashley Alford και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αποζημιώσεις που έχουν ποτέ εκδικαστεί

Η νεαρή, ήταν  ένα υπόδειγμα υπαλλήλου, της είχε απονεμηθεί άλλωστε και  βραβείο καλύτερου υπαλλήλου στον τομέα των επίπλων και οικιακών συσκευών στην εταιρία Aaron's που εργαζόταν

Η ίδια ισχυρίστηκε στο δικαστήριο  ότι ο ανώτερος  της Richard Moore,  επιτέθηκε όχι μία αλλά δύο φορές. Ξαφνικά ενώ έκανε καταγραφή ο προϊστάμενος της Richard Moore μπήκε στην αποθήκη, την χτύπησε και την έδεσε. Αμέσως μετά της έσκισε τη φούστα, και αφού τη χτύπησε στο κεφάλι με το πέος του, αυτοικανοποιήθηκε μπροστά της.

Το τίμημα της παρενόχλησης

Στη συνεχεία έκανε παράπονα στον γενικό υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος είχε προσπαθήσει να νουθετήσει τον ανώτερό της λέγοντάς του να προσέχει. Μετά από αυτό το περιστατικό όμως της αρνήθηκαν μία προαγωγή. .

Από τη μεριά της η εταιρεία που είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Αμερική, με περισσότερους των 10000 υπαλλήλους και 1800 καταστήματα σε ολόκληρη την ήπειρο, φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένη με την απόφαση και πιστεύει ότι δεν έχουν εξεταστεί σωστά όλα τα στοιχεία.

Η μεγάλη αποζημίωση το πιο πιθανό είναι μειωθεί στα 41 εκατομμύρια δολάρια λόγω των ομοσπονδιακών ανώτατων ορίων που ισχύουν σχετικά με τα ποσά αποζημίωσης σε τέτοιες υποθέσεις.

SHARE:

24Media Network