Το videobombing γιου υπουργού της Νέας Ζηλανδίας με ένα περίεργο καρότο στο χέρι

Το videobombing γιου υπουργού της Νέας Ζηλανδίας με ένα περίεργο καρότο στο χέρι
Ο γιος Υπουργού της κυβερνήσεως στη Νέα Ζηλανδία μπουκάρει στο δωμάτιο όπου είναι η μητέρα του, σε live τηλεοπτική συνέντευξη, κραδαίνοντας ένα ύποπτο λαχανικό. ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ενώ η Υπουργός Κοινωνικής Εξέλιξης της Νέας Ζηλανδίας, Carmel Sepuloni έδινε τηλεοπτική συνέντευξη μέσω Zoom, ο γιος της μπήκε στο δωμάτιο για να της δείξει καρότο που είχε ένα ιδιαίτερο σχήμα. Το είδαν και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι.

To τελευταίο videobombing που έγινε σε live τηλεοπτική συνέντευξη μέσω Zoom συνδυάστηκε με την τελευταία εμφάνιση “αγενούς λαχανικού” στην τηλεόραση. Στη Νέα Ζηλανδία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της Carmel Sepuloni, υπουργού κοινωνικής εξέλιξης της κυβέρνησης της χώρας, ο γιος της μπούκαρε στο δωμάτιο, κραδαίνοντας ένα λαχανικό. Που είχε το σχήμα φαλλού.

Ο μικρός έμεινε στις οθόνες για έξι δευτερόλεπτα. Ήταν αρκετά, για να γίνει χαμός με σχόλια των χρηστών.

Δείτε το ντοκουμέντο.

Τα γνωστά ως ‘απρεπή λαχανικά’ είναι αυτά που όπως αναπτύσσονται παίρνουν το σχήμα γεννητικών ή άλλων οργάνων του ανθρώπου. Μια αναζήτηση του #rudevegetables στο Instagram, αρκεί για να σας πείσει πως έχουν το κοινό τους.

Αυτές οι αλλαγές στη συνηθισμένη μορφή που έχουν τα λαχανικά, απασχολούν τον πλανήτη από τους αρχαίους χρόνους. Η Guardian έγραψε πως στην αρχαία Αίγυπτο οι άγαμοι ιερείς απαγορευόταν να τρώνε κρεμμύδια, για να μην αναστατωθούν -όπως έβγαζαν τις επικαλύψεις. Υπάρχει αναφορά του 1653, σύμφωνα με την οποία τα σπαράγγια μπορούσαν να ‘ανάψουν’ τη σεξουαλική επιθυμία σε άνδρες και γυναίκες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα