Βίντεο: Τουρίστας χαϊδεύει λιοντάρι – Και αυτό του αρπάζει το χέρι

Βίντεο: Τουρίστας χαϊδεύει λιοντάρι – Και αυτό του αρπάζει το χέρι
Στιγμιότυπο από την απερίσκεπτη ενέργεια του 55χρονου τουρίστα

"Άσε τον μπαμπά να σε χαϊδέψει" ακούγεται να λέει ο 55χρονος στη λέαινα, πριν καταλήξει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με σηπτικό σοκ.

Τυχερός στάθηκε ένας 55χρονος, ο οποίος είχε την φαεινή ιδέα να χαϊδέψει λιοντάρια που βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο, καθώς την απερισκεψία του αυτή την “πλήρωσε” με έναν σοβαρό τραυματισμό. Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα…

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επίσκεψης του άνδρα και της συζύγου του σε χώρο με λιοντάρια, μέσα στις εγκαταστάσεις του καταλύματος στο οποίο διέμεναν, στη Νότια Αφρική.

Στο βίντεο, που κατέγραψε η σύζυγός του, ο 55χρονος φαίνεται να χαϊδεύει ένα λιοντάρι, που βρίσκεται πίσω από συρματόπλεγμα. Αστειεύεται κιόλας, λέγοντας “αν με δαγκώσεις, θα σε δαγκώσω κι εγώ”. Κάποια στιγμή πλησιάζει μία λέαινα και ο άνδρας ακούγεται να λέει “έλα εδώ, άφησε τον μπαμπά να σε πιάσει”.

Η επαφή όμως δεν εξελίσσεται καλά, αφού το άγριο ζώο καταλήγει να του δαγκώσει το χέρι τραβώντας το προς το μέρος του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το αφήνει και ο άνδρας διακομίζεται σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με σηπτικό σοκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα