Τουρκία: Άντρας ξυλοκοπεί δημόσια την πρώην σύζυγό του – Την σώζουν 2 γυναίκες

Τουρκία: Άντρας ξυλοκοπεί δημόσια την πρώην σύζυγό του – Την σώζουν 2 γυναίκες
Video Hurriyet.com

Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην Τουρκία. Άντρας επιτέθηκε σε καφετέρια στην πρώην σύζυγό του και την χτυπούσε με απίστευτη βία μπροστά στο 4 μηνών παιδί τους. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έμφυλης βίας έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (28/06) σε μια καφετέρια στην πόλη Σόμα στην επαρχία Μανίσα στην Τουρκία, με έναν άντρα να επιτίθεται δημόσια στην πρώην σύζυγό του μπροστά στο 4 μηνών παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet.com, η μητέρα 3 παιδιών, η οποία είναι χωρισμένη εδώ και 3 μήνες, συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της στην καφετέρια. Οι δυο τους συζητούσαν και λίγη ώρα αργότερα, ξεκίνησε ένας καβγάς μεταξύ τους, με τον άντρα να σηκώνεται από την καρέκλα του και να αρχίζει να χτυπά στο κεφάλι με ένα ποτήρι και ένα μαχαίρι την γυναίκα.

Ενώ η μητέρα προσπαθούσε να προστατευθεί από τα χτυπήματα του πρώην συζύγου της, μπροστά στο 4 μηνών βρέφος που ήταν μαζί της μέσα στο καρότσι, παρενέβησαν δύο γυναίκες που βρίσκονταν σε διπλανό τραπέζι και είδαν το περιστατικό. Προσπάθησαν να αποτρέψουν την επίθεση, ωστόσο δέχτηκαν και εκείνες πολλά χτυπήματα, ενώ ο άντρας τράπηκε σε φυγή.

Μια ιατρική ομάδα και μια αστυνομική ομάδα στάλθηκαν στο σημείο. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή της να είναι εκτός κινδύνου, ενώ οι αρχές συνέλαβαν τον 34χρονο άντρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προσοχή, οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές και μπορεί να ενοχλήσουν τον αναγνώστη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα