Τουρκία: Ο Ιμάμογλου έτρωγε ψάρι ενώ η Κωνσταντινούπολη βυθιζόταν στο χιόνι

Τουρκία: Ο Ιμάμογλου έτρωγε ψάρι ενώ η Κωνσταντινούπολη βυθιζόταν στο χιόνι
O Εκρέμ Ιμάμογλου 2021 Burhan Ozbilici/AP

Σε θέση άμυνας ο Εκρέμ Ιμάμογλου για το γεγονός ότι έτρωγε ψάρι το μεσημέρι της Τρίτης ενώ η κακοκαιρία στην Κωνσταντινούπολη σάρωνε τα πάντα.

Η Κωνσταντινούπολη ήταν από τις πόλεις που δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα από το χιονιά των δύο τελευταίων ημερών. Επίσης, αυτό που δοκιμάστηκε ήταν και η εικόνα του δημάρχου της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, διεθνές κόμβος και transit, έκλεισε για πολλή ώρα την Τρίτη αφού η πίστα καλύφθηκε από χιόνι. Πολλές ήταν οι πτήσεις που ακυρώθηκαν ενώ επιβάτες περίμεναν ατελείωτες ώρες μέσα στα κτίρια του αεροδρομίου για ενημέρωση.

Στους δρόμους αυτοκίνητα παγιδεύτηκαν και χρειάστηκε η συνδρομή των αρχών για απεγκλωβισμούς, συνδρομή όμως που πολλές φορές καθυστέρησε.

Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε φωτογραφία του δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου σε πολυτελές εστιατόριο της Πόλης την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ η κακοκαιρία μαινόταν, μαζί με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Τουρκία.


Η φωτογραφία αξιοποιήθηκε δεόντως από τον φιλοκυβερνητικό, κυρίως, Τύπο αφού ο Ιμάμογλου βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του αμύνθηκε, κάνοντας λόγο για σύντομο μεσημεριανό διάλειμμα. “Ολο το πρωί το πέρασα με το συντονίζω τις προσπάθειες για την απομάκρυνση του χιονιού” τόνισε χαρακτηριστικά, είναι όμως άγνωστο αν έπεισε τους πολίτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα