Τουρκία: Θύμα ξυλοδαρμού γνωστή Youtuber – Ο άνδρας της έβγαζε selfie με εκείνη δίπλα του λιπόθυμη

Τουρκία: Θύμα ξυλοδαρμού γνωστή Youtuber – Ο άνδρας της έβγαζε selfie με εκείνη δίπλα του λιπόθυμη
Η διάσημη Youtber, λιπόθυμη δίπλα στον κακοποιητή της. instagram @artiksarilalim

Σοκ προκαλούν οι εικόνες κακοποίησης της διάσημης Τουρκάλας YouTuber, Irem Ay από τον πρώην σύζυγό της. Προσοχή, πολύ σκληρό περιεχόμενο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η διάσημη στην Τουρκία YouTuber, Irem Ay. Η νεαρή, με την ανάρτησή της, αποκάλυψε ότι η ο πρώην σύζυγός της, Berkay Saner, την κακοποιούσε συστηματικά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η YouTuber βρίσκεται λιπόθυμη στο πάτωμα και με μελανιές στο σώμα, ενώ δίπλα της βρίσκεται ο πρώην πλέον σύζυγός της, ο οποίος δεν διστάζει να βγάλει selfie χαμογελαστός.

Όπως υποστηρίζει η YouTuber, ο σύζυγος της την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει τις εικόνες της κακοποίησής της, ώστε “να την κάνει ρεζίλι” όταν θα μάθουν όλοι ότι “τρώει ξύλο από τον άντρα της”. Τώρα πια, που κατάφερε να πάρει διαζύγιο από εκείνον και να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα, βρήκε το θάρρος να ανεβάσει τις φωτογραφίες.

Στην ανάρτησή της, ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξη, τονίζοντας ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της, για την σωματική και ψυχολογική βία που υπέστη.

Παρακάτω οι εικόνες της κακοποίησης. Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα