Τουρκία: Οργή για το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν

Τουρκία: Οργή για το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν
H Εμινέ Ερντογάν AP

Το ρολόι των 30.000 ευρώ δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στην παρουσίαση του βιβλίου της Εμινέ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του συζύγου της στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, η Εμινέ Ερντογάν παρουσίασε το βιβλίο της “τα ταξίδια μου στην Αφρική” που περιγράφουν αυτό που λέει ο τίτλος. Τα ταξίδια της πρώτης κυρίας της Τουρκίας στη “μαύρη ήπειρο”.

Ελα όμως που μία στιλιστική επιλογή της κυρίας Ερντογάν σε φωτογραφία του βιβλίου επισκίασε όλα τα υπόλοιπα… Οπως σχολίασε βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου στο twitter το ρολόι που φορά η Εμινέ Ερντογάν στη φωτογραφία είναι πανάκριβο καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο βουλευτής (Αχμέτ Εροζάν του IYI) δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί λέγοντας ότι το ρολόι “Chopard Happy Diamonds” είναι απολύτως ταιριαστό με τη φτώχεια στην Αφρική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές αξεσουάρ της κυρίας Ερντογάν δημιουργούν εντάσεις. Στο παρελθόν, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φωτογραφηθεί με πανάκριβη τσάντα, αξίας 50.000 ευρώ.

Και όλα αυτά σε μία Τουρκία που μαστίζεται από οικονομική κρίση διαρκείας της οποίας κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι ο υψηλός πληθωρισμός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα