Τουρκία: Τραγικός θάνατος για 23χρονη Tik Toker- Έπεσε από 50 μέτρα τραβώντας βίντεο

Τουρκία: Τραγικός θάνατος για 23χρονη Tik Toker- Έπεσε από 50 μέτρα τραβώντας βίντεο

Φρικτό τέλος είχε η 23χρονη σταρ του Τικ Τοκ, Κούμπρα Ντόγκαν, όταν στην προσπάθειά της να τραβήξει βίντεο από την ταράτσα πολυκατοικίας, βρέθηκε στο κενό από ύψος εννέα ορόφων. Ο θείος της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του κατασκευαστή.

Τραγικό θάνατο βρήκε η 23χρονη σταρ του Τικ Τοκ από την Τουρκία, Κούμπρα Ντόγκαν, όταν στην προσπάθειά της να τραβήξει βίντεο έπεσε στο κενό από ύψος εννέα ορόφων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 16χρονης ξαδέλφης της, Ελεν.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Τα δυο κορίτσια βρίσκονταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η ξαδέλφη του θύματος. Σε βίντεο που έχει καταγραφεί η στιγμή της πτώσης από ύψος 50 μέτρων, φαίνεται η 23χρονη κοπέλα να ποζάρει στην κάμερα που κρατάει η ξαδέρφη της, όταν ξαφνικά η σταρ εξαφανίστηκε από το πλάνο, καθώς πάτησε σε πλαστικό κάλυμμα στην οροφή με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και εκείνη να πέσει στην τρύπα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ήταν αργά για τη νεαρή γυναίκα που είχε χάσει τη ζωή της μετά την τραγική πτώση.

Ο θείος της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι η οικογένειά της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του κατασκευαστή, ο οποίος τοποθέτησε αυτό το πλαστικό πάνελ στην ταράτσα της πολυκατοικίας. “Δεν θα ησυχάσουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα