Φρίκη στις ΗΠΑ: Τους σκότωσαν και έκαναν έρωτα πάνω στα πτώματα

Φρίκη στις ΗΠΑ: Τους σκότωσαν και έκαναν έρωτα πάνω στα πτώματα

Απίστευτο περιστατικό στo Illinois. Ζευγάρι έστησε παγίδα θανάτου σε δύο άνδρες. Η "αρρωστημένη" πρόταση της νεαρής γυναίκας, μετά το φόνο

Ζευγάρι από το  Illinois των Η.Π,Α κατηγορείται ότι σκότωσε δύο άνδρες και μετά έκαναν σεξ πάνω στα πτώματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να έρθουν σε οργασμό, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών.

Ο λόγος για την 18χρονη Alisa Massaro και τον 24χρονο Joshua Miner που κατηγορούνται για τις δολοφονίες των 22χρονων Eric Glover και Terrence Rankins τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως αναφέρουν τα Αμερικανικά μέσα τα δύο θύματα παρασύρθηκαν στο διαμέρισμα του ενός και εν συνεχεία οι δράστες τα λήστεψαν και τα έπνιξαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τις δύο δολοφονίες και ενώ οι σοροί των ανδρών κείτονταν στο πάτωμα, η 22χρονη είπε στο φίλο της: "Ας κάνουμε σέξ" και ο εραστής της απάντησε: "Ας κάνουμε σεξ πάνω στα πτώματα.".

Σύμφωνα με τους Sun Times του Σικάγο, υπάρχει βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού στο οποίο εμφανίζεται η 18χρονη να κάνει την την αρρωστημένη πρόταση στον 24χρονο συνεργό της.

Άλλα δύο άτομα, ο Adam Landerman και ο Bethany McKee κατηγορούνται για το φόνο.

Πηγή:  huffingtonpost

SHARE:

24Media Network