Τραγωδία στην Ινδονησία: Δεκάδες νεκροί σε επεισόδια μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα

Τραγωδία στην Ινδονησία: Δεκάδες νεκροί σε επεισόδια μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα
Twitter

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια, καθώς επεισόδια που ξέσπασαν είχαν αποτέλεσμα πάνω από 70 νεκρούς.

Τραγικές ειδήσεις έρχονται από την Ινδονησία. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια επεισόδια που ξέσπασαν είχαν αποτέλεσμα πάνω από 77 νεκρούς, ανάμεσά τους οπαδοί, αστυνομικοί, αλλά και παιδιά.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, μετά την ήττα της Αρέμα οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Kanjuruhan Stadium και ενώ ο αγώνας είχε λήξει. Η αστυνομία προέβη σε βία, προκειμένου να αποτρέψει το πλήθος, ενώ στη συνέχεια οι αρχές έριξαν και δακρυγόνα.

Σύμφωνα με το SPORT24, χιλιάδες ήταν οι οπαδοί, οι οποίοι λιποθύμησαν, με τα σκηνικά που ακολούθησαν να είναι ανατριχιαστικά. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, καθώς δύο αστυνομικά οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες.

Οι συμπλοκές που ακολούθησαν και εκτός γηπέδου έφεραν κι άλλους νεκρούς και κάποια ΜΜΕ κάνουν λόγο για τον τραγικό αριθμό των 100. Η λίγκα της Ινδονησίας ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα.

Η λίγκα της Ινδονησίας ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος για μία εβδομάδα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ακχμάντ Χαντιάν Λουκίτα, εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως θα διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό αυτό συμβάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα