Τραμπ: Χαμός στο Twitter με το παντελόνι του – Το φορούσε τελικά ανάποδα;

Τραμπ: Χαμός στο Twitter με το παντελόνι του – Το φορούσε τελικά ανάποδα;
Ο Τραμπ σε ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα. AP

Χαμός ξέσπασε στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να προσπαθούν να λύσουν το γρίφο με το παντελόνι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μεγάλη αναστάτωση έφερε στα social media, ο γρίφος με το παντελόνι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Οι περισσότεροι χρήστες προσπαθούσαν να καταλάβουν μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν αν ο Τραμπ φόρεσε τελικά το παντελόνι του ανάποδα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στη Βόρεια Καρολίνα για να δώσει μια ομιλία το Σάββατο και έκανε το “Twitter” να πάρει φωτιά με… το μπλε παντελόνι του, καθώς στις φωτογραφίες και στα βίντεο δεν φαινόταν κάποιο φερμουάρ ή κουμπί.

Οι περισσότεροι χρήστες υποστήριξαν ότι ο πρώην πρόεδρος φόρεσε το παντελόνι του ανάποδα, ενώ υπήρχαν και άλλοι που ισχυρίστηκαν ότι απλά φορούσε παντελόνι με λάστιχο στη μέση και για το λόγο αυτό δεν φαινόταν το φερμουάρ.

Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που σύγκριναν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ με το δίδυμο χιπ χοπ που έκανε θραύση τη δεκαετία του΄90, τους Kris Kross, οι οποίοι φορούσαν τα παντελόνια τους με το φερμουάρ στην πίσω πλευρά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Snopes, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φορούσε το παντελόνι του ανάποδα, αφού εξετάζοντας τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην εκδήλωση προσεκτικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο πρώην πρόεδρος εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας παντελόνι του με το φερμουάρ μπροστά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα