Τραμπ: “Έχω καταφέρει περισσότερα από κάθε άλλον πρόεδρο των ΗΠΑ”

Τραμπ: “Έχω καταφέρει περισσότερα από κάθε άλλον πρόεδρο των ΗΠΑ”
Ντόναλντ Τραμπ AP

Ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Twitter ισχυρίστηκε πως στα τρεισήμισι χρόνια της θητείας του έχει καταφέρει περισσότερα από κάθε άλλον πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Με κάποιον μαγικό τρόπο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ καταφέρνει σχεδόν καθημερινά να απασχολεί τα ΜΜΕ με αξιοσημείωτες ατάκες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Λίγες ημέρες αφού πρότεινε τις ενέσεις απολυμαντικού ως πιθανή θεραπεία για τον κορονοϊό, ο Τραμπ τώρα ισχυρίζεται πως στα τρεισήμισι χρόνια της θητείας του, έχει καταφέρει περισσότερα από κάθε άλλον πρόεδρο των ΗΠΑ. Και για του λόγου το αληθές, δείτε το παρακάτω tweet:

“Όσοι με ξέρουν και γνωρίζουν επίσης το παρελθόν της χώρας μας, λένε ότι είμαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος πρόεδρος στην ιστορία. Δεν ξέρω γι’ αυτό, όμως πράγματι δουλεύω πολύ και στα τρεισήμισι χρόνια της θητείας μου έχω καταφέρει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον πρόεδρο στην ιστορία. Τα Fake News το μισούν”.

Σύμφωνα με τον Independent, η ανάρτηση του Τραμπ ήταν ακόλουθη ενός δημοσιεύματος των New York Times, σύμφωνα με το οποίο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της πανδημίας φαίνεται να περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην προεδρική κατοικία, παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ καλύπτουν την ηγεσία του.

Από την μεριά του, ο Λευκός Οίκος απάντησε στο δημοσίευμα, σημειώνοντας πως αρκετές φορές ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αρκετό χρόνο ούτε για μεσημεριανό φαγητό. “Εδώ και πέντε εβδομάδες δεν τον έχω δει να κάθεται για περισσότερο από 10 λεπτά”, σημείωσε ο Mark Meadows, υπεύθυνος προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα