Τραμπ: Συρρικνώθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα της προεκλογικής εκστρατείας του

Τραμπ: Συρρικνώθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα της προεκλογικής εκστρατείας του
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Τα ταμειακά διαθέσιμα της εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου συρρικνώθηκαν στα 63 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ένα μήνα νωρίτερα διέθετε ποσό 121 εκατ. δολαρίων.

Το ποσό που έχει στο ταμείο της η εκστρατεία για την επανεκλογή του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο αξίωμα συρρικνώθηκε τον Σεπτέμβριο, καθώς ο μεγιστάνας έμεινε πίσω από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν στην κούρσα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, γεγονός που τον βάζει σε μειονεκτική θέση τις τελευταίες εβδομάδες προτού διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Σε ενημερωτικό έγγραφο της προς την Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή, το οποίο υποβλήθηκε το βράδυ χθες Τρίτη, η ομάδα του Τραμπ την πληροφορεί ότι διέθετε περίπου 63 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού δαπάνησε περίπου 139 εκατομμύρια τον περασμένο μήνα.

Έναν μήνα νωρίτερα, η εκστρατεία του Τραμπ διέθετε ποσό 121 εκατ. δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εκστρατεία του Μπάιντεν δεν έχει ακόμη ενημερώσει την Επιτροπή για τα ταμειακά της διαθέσιμα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πάντως εντός του τρέχοντος μηνός, η ομάδα του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ ανέφερε πως μαζί με το Δημοκρατικό κόμμα, είχε διαθέσιμα 432 εκατομμύρια δολάρια.

Μαζί με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, η ομάδα του Τραμπ διέθετε 251 εκατομμύρια, ανέφερε η εκστρατεία του αυτόν τον μήνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα