Τράβις Σκοτ: Συντετριμμένος για την τραγωδία στη συναυλία του – Τα πρώτα του λόγια

Τράβις Σκοτ: Συντετριμμένος για την τραγωδία στη συναυλία του – Τα πρώτα του λόγια
Ο Τραβις Σκοτ κατά την εμφάνισή του στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld AMY HARRIS/INVISION/AP

Την πρώτη του ανάρτηση για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Χιούστον έκανε ο Τράβις Σκοτ, εκφράζοντας τη θλίψη του για τα θύματα και τη στήριξή του στις οικογένειές τους.

Συντετριμμένος δήλωσε ο Τράβις Σκοτ για την τραγωδία στην οποία εξελίχθηκε η συναυλία του στο μουσικό φεστιβάλ Astroworl στο Χιούστον, όταν, κατά τη διάρκειά της τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από πανικό που επικράτησε στο σημείο.

Το πλήθος άρχισε να συνωστίζεται στο μπροστινό μέρος της σκηνής, γύρω στις 9.00 – 9.15 τοπική ώρα, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι “να πέσουν κάτω, ορισμένοι αναίσθητοι και αυτό δημιούργησε μια επιπλέον αίσθηση τρόμου”, όπως ανέφερε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής του Χιούστον.

Από το περιστατικό, 17 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, 11 εκ των οποίων με καρδιακή ανακοπή. Μάλιστα, πηγές θέλουν ένα 10χρονο παιδί να βρίσκεται μεταξύ των οκτώ ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Ο Αμερικανός ράπερ, έκανε το βράδυ του Σαββάτου την πρώτη του ανάρτηση για την τραγωδία, γράφοντας:

“Είμαι απολύτως συντετριμμένος από αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Οι προσευχές μου πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων καθώς και σε όλους όσοι τραυματίστηκαν από αυτό που συνέβη στο Φεστιβάλ. Η αστυνομία του Χιούστον έχει την πλήρη υποστήριξή μου, καθώς συνεχίζουν να ερευνούν το τραγικό περιστατικό. Δεσμεύομαι να συνεργαστώ με την κοινότητα του Χιούστον για να υποστηρίξω τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ την αστυνομία, την Πυροσβεστική και το NRG Park για την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξή τους. Σας αγαπώ όλους.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα