Τρεις νεκροί σε τρία διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς στο Μέριλαντ μέσα σε 24 ώρες

Τρεις νεκροί σε τρία διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς στο Μέριλαντ μέσα σε 24 ώρες

Οι αρχές εκτιμούν ότι δράστης είναι ένας 62χρονος υπάλληλος στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες στο Μέριλαντ των ΗΠΑ σε τρία διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς, τα οποία πολύ πιθανό είναι να έχουν τον ίδιο δράστη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την Παρασκευή ένας άνδρας σκοτώθηκε και δύο άλλα άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς έξω από πολυκατάστημα στην κομητεία Μοντγκόμερι. Σε άλλο περιστατικό στην ίδια περιοχή, σκοτώθηκε μια γυναίκα έξω από κατάστημα. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι τα δύο περιστατικά της Παρασκευής συνδέονται με ένα τρίτο, που συνέβη την προηγούμενη μέρα, καθώς οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων ταιριάζουν.

Την Πέμπτη η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 62χρονο ως δράστη της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του έξω από σχολείο στην κομητεία Prince George. Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι ο 62χρονος ακολούθησε την 44χρονη γυναίκα στο σχολείο, όπου πήγε για να πάρει τα παιδιά της. Την πυροβόλησε πολλές φορές την ώρα που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Ένας περαστικός τραυματίστηκε από σφαίρες όταν προσπάθησε να παρέμβει, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 62χρονος είναι υπάλληλος στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας. Τον Μάρτιο του αφαιρέθηκε το όπλο και το σήμα και τοποθετήθηκε σε διοικητική θέση και στη συνέχεια τέθηκε σε διοικητική αργία.

Πηγή: CNN

SHARE:

24Media Network