Τρομακτικό: Σκυλί αρπάζει 5χρονη και δεν την αφήνει με τίποτα

Η στιγμή της επίθεσης του σκύλου στο κοριτσάκι

Στο βίντεο φαίνεται το κοριτσάκι να προχωράει σε πάρκινγκ μαζί με δύο ενήλικες. Το σκυλί τρέχει δεκάδες μέτρα, κατευθείαν προς τα πάνω του και το δαγκώνει. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκ προκαλεί βίντεο που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, καθώς σε αυτό φαίνεται ένα σκυλί να εμφανίζεται και να αρπάζει ένα μικρό κορίτσι, το οποίο είναι μαζί με δύο ενήλικες.

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ. Στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, φαίνεται το 5χρονο παιδί να περπατάει μαζί με έναν άνδρα και μια γυναίκα προς ένα όχημα. Ξαφνικά, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά διακρίνεται ένα σκυλί ράτσας μπουλ τεριέ να τρέχει προς το πάρκινγκ και να επιτίθεται στο κοριτσάκι. Το δαγκώνει στο αριστερό του χέρι και δεν το αφήνει όση προσπάθεια και να καταβάλουν οι δύο ενήλικες.

ADVERTISING

Παριστάμενοι σπεύδουν για βοήθεια και τελικά μετά από αρκετά δευτερόλεπτα καταφέρνουν να το βγάλουν από πάνω του. Το κοριτσάκι τη γλίτωσε χωρίς βαριά τραύματα. Σύμφωνα με την οργάνωση Humane Society of the Pikes Peak Region που δημοσίευσε το βίντεο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και του αποδόθηκαν κατηγορίες για παράνομη ιδιοκτησία επικίνδυνου ζώου. Με επιλογή του ιδιοκτήτη, στο ζώο έγινε ευθανασία.

SHARE:

24Media Network