Τρόμος σε πτήση πάνω από τη Νέα Υόρκη-Τραυματίστηκαν 29 από αναταράξεις

Διασώστες σπεύδουν στο αεροπλάνο
Διασώστες σπεύδουν στο αεροπλάνο AP

Οι τρομερά έντονες αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση στη Νέα Υόρκη σε πτήση της Turkish Airlines είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 29 ανθρώπων.

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες της πτήσης της Turkish Airlines που εκτελούσε το Σάββατο το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Νέα Υόρκη.

Λίγο πριν από την προσγείωση, και ενώ η πτήση διεξαγόταν πλέον στον αμερικανικό εναέριο χώρο, το αεροπλάνο άρχισε να έχει τρομερές αναταράξεις λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Από τις αναταράξεις αυτές τραυματίστηκαν συνολικά 29 επιβάτες, εκ των οποίων ουδείς βρίσκεται σε απειλητική, για τη ζωή του, κατάσταση.

Οι περισσότεροι αποκόμισαν μώλωπες από τα χτυπήματα ενώ ένας έσπασε το πόδι του. Ολοι οι τραυματίες διεκομίσθησαν σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης αμέσως μετά την προσγείωση.

Κάποιοι από τους επιβάτες παρέμειναν στο νοσοκομείο για επιπλέον παρακολούθηση χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Η ανακοίνωση της Turkish Airlines

Η Turkish Airlines επιβεβαιώνει ότι η πτήση με αριθμό TK01 Κωνσταντινούπολη - Νέα Υόρκη αντιμετώπισε ασυνήθιστες αναταράξεις, 40 λεπτά περίπου πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777, το οποίο είχε απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη με 326 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο στις 5.35 μ.μ. το Σάββατο, μετά τις αναταράξεις. 28 επιβάτες και 2 μέλη του πληρώματος, που είχαν υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς, μεταφέρθηκαν για έλεγχο στο νοσοκομείο αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης. Οι 18 τραυματίες επιβάτες πήραν εξιτήριο αφού αντιμετωπίστηκαν τα ελαφρά τραύματά τους ενώ οι υπόλοιποι 10 παρέμειναν για προληπτική παρακολούθηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network