Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Πολλά παραπάνω από “Black Panther” – Ο υπερήρωας 2 παιδιών με καρκίνο

Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Πολλά παραπάνω από “Black Panther” – Ο υπερήρωας 2 παιδιών με καρκίνο
Τσάντγουικ Μπόουζμαν Youtube PrintScreen

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του 2018 μοιράστηκε την συγκινητική επικοινωνία που είχε με δύο νεαρά αγόρια που πάλευαν με τον καρκίνο και τελικά έχασαν την μάχη...

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν, γνωστός και ως “Black Panther” του κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Ο Μπόουζμαν πάλευε με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, από τον οποίο και νικήθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής, με την οικογένειά του να γνωστοποιεί τη θλιβερή είδηση μέσω Twitter.

Είχε παίξει σε αρκετές ακόμη γνωστές ταινίες, όπως το Marshall και το Da 5 Bloods. έχοντας όμως μία… παράλληλη ζωή, αφού ταυτόχρονα με τον κινηματογράφο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε και μία άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν μίλησε ποτέ δημόσια για την ασθένειά του και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς από εμάς, καθώς αντιμετώπιζε γενναία τον καρκίνο, ενώ την ίδια στιγμή δεν παράτησε την μεγάλη του αγάπη, που δεν ήταν άλλη από την υποκριτική.

Ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα της καλοσύνης του Τσάντγουικ μπορεί να φανερωθεί σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Black Panther, το 2018. 

Ο ηθοποιός έκανε λόγο για τον κοινωνικό αντίκτυπο της ταινίας, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία του για την επικοινωνία που είχε με δύο νεαρά αγόρια που πάλευαν με τον καρκίνο και τελικά έχασαν την μάχη…

Σύμφωνα με το Buzzfeed, εκείνη την εποχή, ο Μπόουζμαν είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου και βρισκόταν στο 3ο Στάδιο της ασθένειας, η οποία αργότερα προχώρησε στο Στάδιο 4. 

Στο κλιπ, ο εμφανώς συγκινημένος Μπόουζμαν είπε ότι τα δύο αγόρια ήταν ενθουσιασμένα που είδαν την ταινία, ενώ οι γονείς τους τού είχαν αποκαλύψει ότι τα παιδιά “δίνουν μάχη”, αναμένοντας να έρθει αυτή η ταινία”, είπε ο ηθοποιός. 

“Σκέφτομαι τώρα που ήμουν και εγώ ένα παιδί, και περίμενα να έρθουν τα Χριστούγεννα, τα γενέθλιά μου, περίμενα ένα παιχνίδι που θα έπαιρνα ή ένα βιντεοπαιχνίδι. Έζησα περιμένοντας εκείνες τις στιγμές. Θυμήθηκα πώς είναι να είσαι παιδί, πώς βιώνουν αυτά τα δύο μικρά αγόρια να περιμένουν αυτήν την ταινία… Ναι, αυτό σημαίνει πολλά για μένα”, κατέληξε ο ηθοποιός, συγκινημένος, μιλώντας για το θάνατο των αγοριών. 

 Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα