Τσεχία: Πέθανε 57χρονη τραγουδίστρια που κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό

Τσεχία: Πέθανε 57χρονη τραγουδίστρια που κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό
Η Hana Horka Youtube@czgamesnik

Η τραγουδίστρια Χάνα Χόρκα, πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία 57 ετών, αφού είχε κολλήσει σκόπιμα από την οικογένειά της. "Πνίγηκε μέχρι θανάτου".

Η Χάνα Χόρκα, μια γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια από την Τσεχία, έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό σε ηλικία 57 ετών. Η ίδια κόλλησε τον ιό κόλλησε σκόπιμα, όταν νόσησαν ο γιος και ο σύζυγός της.

Η Χάνα Χόρκα ήταν ανεμβολίαστη και είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναρρώνει αφού βρέθηκε θετική στην Covid-19. Ωστόσο δύο ημέρες μετά την ανάρτησή της πέθανε, όπως δήλωσε ο γιος της στο BBC.

“Πνίγηκε μέχρι θανάτου”

Ο γιος της, Γιαν Ρεκ, δήλωσε πως η μητέρα του μολύνθηκε επίτηδες όταν εκείνος και ο πατέρας του νόσησαν με τον ιό, ώστε να μπορέσει να βγάλει το σχετικό πάσο που θα της επέτρεπε να έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους.

Ο Ρεκ και ο σύζυγος της τραγουδίστριας είναι και οι δύο πλήρως εμβολιασμένοι, και κόλλησαν κορονοϊό τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, όταν κόλλησαν η μητέρα του αποφάσισε να μην μείνει μακριά τους καθώς ήθελε να εκτεθεί στον ιό.

“Θα έπρεπε να είχε απομονωθεί για μια εβδομάδα γιατί βγήκαμε θετικοί. Αλλά ήταν μαζί μας όλη την ώρα”, είπε ο γιός της.

Η μητέρα του ήταν μέλος ενός από τα παλαιότερα τσέχικα λαϊκά συγκροτήματα, του Asonance. Το πρωί της Κυριακής, την ημέρα που πέθανε, η κυρία Χόρκα είπε ότι αισθανόταν καλύτερα και ντύθηκε για να πάει μια βόλτα. Αλλά μετά άρχισε να πονάει η πλάτη της και έτσι πήγε να ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρά της.

“Σε περίπου 10 λεπτά τελείωσαν όλα. Πνίγηκε μέχρι θανάτου”, είπε ο γίος της Χάνα Χόρκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα