Τζο Μέρσα: Πέθανε στα 31 του ο εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ

Τζο Μέρσα: Πέθανε στα 31 του ο εγγονός του Μπομπ Μάρλεϊ
YouTube

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, άφησε ο Τζο Μέρσα, ο εγγονός του θρύλου της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ. Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του.

Σε ηλικία μόλις 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο Τζόσεφ «Τζο Μέρσα» Μάρλεϊ (Joseph «Jo Mersa» Marley), γιος του μουσικού Στίβεν Μάρλεϊ και εγγονός του θρύλου της ρέγκε Μπομπ Μάρλεϊ.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του τραγουδιστή στο περιοδικό Rolling Stone, ωστόσο δεν ανακοίνωσε την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το People, η είδηση θανάτου του έγινε γνωστή από ένα tweet δημοσιογράφου και σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό WZPP, ο μουσικός «βρέθηκε στο όχημά του», με τα αίτια θανάτου να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ο Τζο Μέρσα γεννήθηκε το 1991, μετακόμισε στο Μαϊάμι σε ηλικία 11 ετών και ακολούθησε τα βήματα της οικογένειάς του στη μουσική βιομηχανία.

Κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το «Comfortable» από το 2014 και το «Eternal» από το 2021, καθώς και το σινγκλ «Burn It Down» από το 2016 σε συνεργασία με τον Γιόχαν Μάρλεϊ.

Συμμετείχε επίσης στο -βραβευμένο με Γκράμι- άλμπουμ των Morgan Heritage με τίτλο «Strictly Roots» αλλά και σε αυτό του πατέρα του Στίβεν Μάρλεϊ από το 2016, «Revelation Part 2: The Fruit of Life».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα