Τζο Μπάιντεν: Το πάρτι ορκωμοσίας με Τομ Χανκς και “παρέλαση” ονομάτων

Τζο Μπάιντεν: Το πάρτι ορκωμοσίας με Τομ Χανκς και “παρέλαση” ονομάτων
Το Firework της Κέιτι Πέιρι έδωσε το σύνθημα για να φωτιστεί ο ουρανός πάνω από τον Λευκό Οίκο 2021 David J. Phillip / Associated Press

Τομ Χανκς, Μπρους Σπρίνγκστιν, Κέιτι Πέρι και πληθώρα σπουδαίων ακόμη ονομάτων του καλλιτεχνικού κόσμου φώναξαν συνέθεσαν το "Celebrating America" σε ένα μεγαλοπρεπές show προς τιμήν του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κόσμος απουσίαζε λόγω κορονοϊού, ο Ντόναλντ Τραμπ απείχε, ωστόσο, η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν δεν υστερούσε σε τίποτα, πολλώ δε σε θέαμα και πληθώρα ονομάτων που συμμετείχαν για να “Γιορτάσουν την Αμερική” (Celebrating America).

Μετά την τελετή στο Καπιτώλιο και την ορκωμοσία του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου επίσης είχε σπουδαίες ερμηνείες από Λέιντι Γκάγκα και Τζένιφερ Λόπεζ, ακολούθησε ένα φαντασμαγορικό show με κεντρικό παρουσιαστή τον Τομ Χανκς και τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών που συνέθεσαν μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση 90 λεπτών, υπό το βλέμμα του Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του, Τζιλ από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου.

Ο Τζο Μπάιντεν, μαζί με τη σύζυγό του, Τζιλ 2021 Evan Vucci / Associated Press


Η μουσική παράσταση ξεκίνησε με τον Μπρους Σπρίνγκστιν που καλωσόρισε τον νέο πρόεδρο με το “Land Of Hope and Dreams” , για να ακολουθήσουν ερμηνείες από Ντέμι Λοβάτο, Τζον Μπον Τζόβι, Τζον Λέτζεντ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Μία σειρά από τραγούδια που μόνο τυχαία δεν επιλέχτηκαν από τους καλλιτέχνες, με συμβολικούς στίχους για τη γιορτή της Δημοκρατίας και την επιστροφή της “κανονικότητας” στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πάρτι κορυφώθηκε από την Κέιτι Πέρι, η οποία με το “Fireworks” έδωσε το σύνθημα για να φωτιστεί ο ουρανός πάνω από τον Λευκό Οίκο με πυροτεχνήματα που έκαναν ακόμη πιο μεγαλοπρεπή αλλά και συμβολική την τελετή και τα μεθεόρτια της ορκωμοσίας Μπάιντεν.

Εκτός του Τομ Χανκς που ήταν ο “οικοδεσπότης” του show, αρκετοί ακόμη ηθοποιοί έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα, όπως οι Έβα Λογκόρια και Κέρι Ουάσινγκτον.

Την ίδια ώρα, από διαφορετικές πολιτείες, πασίγνωστα συγκροτήματα (Black Pumas, Foo Fighters), τραγουδιστές και DJ’s αφιέρωναν μία δική τους προσωπική παράσταση και ένα συμβολικό τραγούδι για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ.

Δείτε ξανά ολόκληρη τη φαντασμαγορική εκδήλωση:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα