Τζόκοβιτς: “Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στο Australian Open”

Τζόκοβιτς: “Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στο Australian Open”
Νόβακ Τζόκοβιτς AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media στην οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τη Δικαιοσύνη της Αυστραλίας, που ανέτρεψε την απόφαση για την ακύρωση της βίζας του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη που ανέτρεψε την απόφαση για την ακύρωση της βίζας του, αλλά και τους ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

“Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που η δικαιοσύνη ανέτρεψε την απόφαση για την ακύρωσης της βίζας μου. Παρόλα αυτά, θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στο Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό.

Πέταξα εδώ για να ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά σε εκπληκτικούς οπαδούς. Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από ευχαριστώ για όλη τη στήριξη σε μένα σε όλο αυτό, που με ενθαρρύνατε να μείνω δυνατός”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σέρβος τενίστας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου της οικογένειας ότι ο αδερφός του είναι ελεύθερος και μάλιστα πήγε για προπόνηση ενόψει του τουρνουά.

“Η δικαιοσύνη ήρθε στο φως. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομικό σύστημα της Αυστραλίας και την δικαστή Κέλι, που χειρίστηκε την υπόθεση αρκετά ουδέτερα. Αυτή η δίκη, που διήρκεσε περισσότερες από επτά ώρες, παρακολούθησε όλος ο κόσμος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με αυτή την ευκαιρία. Είδαμε όμορφες εικόνες από το Βελιγράδι, τη Μπάνια Λούκα, το Ζαντάρ, μέχρι τη μακρινή Μελβούρνη, όπου μέρα με τη μέρα μαζεύονταν όλο και περισσότεροι μπροστά στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο Νόβακ.

Ζητώ άλλη μια φορά συγγνώμη που περιμέναμε μέχρι τώρα. Θέλαμε να έχουμε την πιο καθαρή κατάσταση και να σας παρουσιάσουμε ολόκληρη την εικόνα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς ως οικογένεια. Είμαστε πολύ συναισθηματικοί γιατί είναι ο Νόβακ. Είναι πολύ δύσκολο να υπερασπιστείς τον Νόβακ χωρίς να προσβάλεις κανέναν. Ήμασταν μαχητές για τη δικαιοσύνη και κάναμε τα πάντα για να σεβαστούμε όλα τα πρωτόκολλα και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο την αγάπη και την υποστήριξη που έχουμε για τον Νόβακ”.

“Ο Νόβακ είναι ελεύθερος! Μόλις προπονήθηκε. Πάει να κερδίσει άλλο ένα Australian Open. Πήγε στην Αυστραλία για να παίξει τένις. Έφυγε με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις, έδωσε όλα τα δικαιολογητικά που μπορούσε και στο τέλος πήρε ιατρική απαλλαγή. Τον επίλογο τον μάθαμε σήμερα. Ο Νόβακ είναι αθλητής, παίζει τένις, είναι ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών. Είμαστε ικανοποιημένοι που ικανοποιήθηκε η δικαιοσύνη και η αλήθεια, που αποδείχθηκε σε όλο τον κόσμο τι είναι αλήθεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα