Τζόρνταν για Κόμπι Μπράιαντ: "Είμαι σοκαρισμένος, ήταν σαν μικρός μου αδελφός"

Μάικλ Τζόρνταν
Μάικλ Τζόρνταν AP

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κόμπι και την Τζιάνα Μπράιαντ, έστειλε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κόμπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (27/1) στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη σε πλαγιά βουνού, έστειλε ο Μάικλ Τζόρνταν με γραπτή δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο.

Σύμφωνα με άρθρο του Sport24.gr, ο Τζόρνταν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, λέγοντας ότι "οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι για τον μικρό μου αδελφό".

ADVERTISING

Αναλυτικά η δήλωση του MJ:

"Είμαι σοκαρισμένος από τα τραγικά νέα για τον θάνατο του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι. Αγαπούσα τον Κόμπι, ήταν σαν μικρός μου αδελφός. Μιλούσαμε συχνά και θα μου λείψουν πολύ αυτές οι συζητήσεις. Ήταν ένας τρομερός ανταγωνιστής, ένας από τους κορυφαίους αυτού του αθλήματος, μια δημιουργική δύναμη. Ήταν επίσης ένας σπουδαίος πατέρας που αγαπούσε βαθιά την οικογένειά του και ήταν περήφανος για την αγάπη της κόρης του για το μπάσκετ. Η σύζυγός μου στέλνει και εκείνη τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στη Βανέσα, τους Λέικερς και τους φίλους του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο".

Τζόρνταν για Κόμπι Μπράιαντ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κόμπι Μπράιαντ
SHARE:

24Media Network