Το συγκινητικό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ για τον Τζορτζ Φλόιντ

Το συγκινητικό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ για τον Τζορτζ Φλόιντ
Μέγκαν Μάρκλ μιλώντας για τη δολοφονία του Φλόιντ HARD MEGXIT

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τον αντίκτυπο της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ. Τι είπε απευθυνόμενη σε μαθητές.

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε μέσω βιντεοκλήσης σε μαθητές που αποφοίτησαν από το πρώην σχολείο της, Immaculate Heart High, στο Λος Άντζελες, για τα γεγονότα που αφορούν στην δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ τονίζοντας ότι “η ζωή του είχε σημασία”.

Σύμφωνα με το BBC, η Μέγκαν μίλησε για πρώτη φορά για την άδικη δολοφονία του Φλόιντ, που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, λέγοντας πως ήταν αρκετά διστακτική για το αν πρέπει να μιλήσει για το γεγονός και σκεφτόταν συνεχώς τι έπρεπε να πει ώστε να μην κριθεί. 

Δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα μπορούσα να σας πω. Ήθελα να σας πω το σωστό πράγμα και ήμουν πραγματικά αγχωμένη επειδή πίστευα ότι δεν θα το κάνω. Συνειδητοποίησα όμως ότι το μόνο λάθος πράγμα που μπορεί να πει κάποιος, είναι το να μην πει τίποτα.

Επειδή η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ έχει σημασία όπως και η ζωή της Μπριόνα Τέιλορ και η ζωή του Φιλάντο Καστίγιε και η ζωή του Ταμίρ Ράις. Όλες αυτές οι ζωές έχουν σημασία, όπως και όλων των άλλων ανθρώπων των οποίων τα ονόματα γνωρίζουμε και άλλων που δεν γνωρίζουμε, ” δήλωσε η Μέγκαν. 

“Να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τους φόβους σας ” συμπλήρωσε η ίδια, τονίζοντας ότι αυτή ήταν μια φράση που της έχει μείνει από όταν ήταν 12 ετών και ότι την σκεφτόταν πολύ τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που συνέβαιναν. 

Στη συνέχεια απολογήθηκε στους μαθητές, επειδή μεγαλώνουν σε ένα κόσμο που δεν είναι έτοιμος γι’ αυτούς. 

Συγνώμη που δεν έχουμε φέρει τον κόσμο σε ένα σημείο στο οποίο σας αξίζει να είναι. Συγνώμη που χρειάζεται να μεγαλώσετε σε ένα κόσμο όπου κάτι τέτοιο υπάρχει ακόμα ” είπε στους απόφοιτους. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα