Βασιλική βρετανική Οικογένεια: Τέσσερις γενιές σε μία φωτογραφία για “καλή δεκαετία”

Βασιλική βρετανική Οικογένεια: Τέσσερις γενιές σε μία φωτογραφία για “καλή δεκαετία”
Βασιλική Οικογένεια

Για να ξεκινήσει καλά η νέα δεκαετία η βασιλική οικογένεια αποφάσισε να μοιραστεί ένα πορτρέτο, στο οποίο απεικονίζονται ο ένας πλάι στον άλλον, οι τέσσερις γενιές της.

Η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία που προκάλεσε εντυπώσεις και την συγκίνηση των πολιτών της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς απεικονίζει τέσσερα από τα μέλη της πιο πολυσυζητημένης οικογένειας.

Το πορτρέτο τραβήχτηκε από το φωτογράφο Ranald Mackechnie στο Buckingham Palace, της Μεγάλης Βρετανίας.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τις 4 γενιές της βασιλικής οικογένειας, χαμογελαστές να κοιτούν τον φακό της κάμερας, ενώ ο επιβλητικός χώρος της αίθουσας του παλατιού από πίσω καθηλώνει.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα και κρατώντας μια μαύρη, κομψή τσάντα στέκεται πλάι στον Πρίγκιπα George, ενώ πίσω τους ο Πρίγκιπας William, Δούκας του Cambridge και ο Charles, Πρίγκιπας του Wales.

Τέσσερις γενιές της βασιλικής οικογένειας, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το πορτρέτο τους για να “ξεκινήσει καλά η νέα δεκαετία”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα