Βατικανό: Όταν ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε τον… Spider-Man

Βατικανό: Όταν ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε τον… Spider-Man
2021 Andrew Medichini/AP Photo

Οι φωτογραφίες της συνάντησης του Πάπα Φραγκίσκου και του άνδρα με τη στολή του super ήρωα της Marvel, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Πάπας Φραγκίσκος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησής του με περιορισμένο αριθμό πιστών στην αυλή του San Damaso την Τετάρτη (23/6), στο Βατικανό, καθώς ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρισκόταν και ο… Spider-Man.

Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση του Πάπα με τον αγαπημένο ήρωα κόμικ της Marvel έγιναν αμέσως viral και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όμως δεν ήταν κάποιος απρόσκητος επισκέπτης.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, πίσω από τη στολή αποδείχθηκε ότι βρισκόταν ο 27χρονος Ματία Βιγιαρντίτα, στον οποίο δόθηκε μια θέση στο τμήμα VIP λόγω της δουλειάς του, καθώς ο ίδιος ντύνεται με κοστούμια υπερηρώων και επισκέπτεται άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία της χώρας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Ματία Βιγιαρντίτα, που πέρυσι είχε βραβευτεί για το έργο του από τον Ιταλό πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα, πλησίασε τον 84χρονο ποντίφικα και του δώρισε μια μάσκα Spiderman.

2021 Andrew Medichini/AP Photo

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα