"Βελτιώνεται" η κατάσταση της υγείας του Νέλσον Μαντέλα

Φωτογραφία αρχείου την 18/7/2008 του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα . Ο οπερατέρ του Μαντέλα, Ραπίτσε Μόντσο, βρίσκεται στην Αθήνα και μιλάει στο ΑΜΠΕ για τον Νοτιαφρικανό ηγέτη και τη συνεργασία τους .  EPA/EPA FILE /JON HRUSA
Φωτογραφία αρχείου την 18/7/2008 του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα . Ο οπερατέρ του Μαντέλα, Ραπίτσε Μόντσο, βρίσκεται στην Αθήνα και μιλάει στο ΑΜΠΕ για τον Νοτιαφρικανό ηγέτη και τη συνεργασία τους . EPA/EPA FILE /JON HRUSA EPA

"Συνεχίζει να βελτιώνεται" η υγεία του Νέλσον Μαντέλα. Ο Ζούλα βρέθηκε στο πλευρό του τονίζοντας ότι η θεραπεία πάει καλύτερα.

Η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα "συνεχίζει να βελτιώνεται", δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος Τζέικομπ Ζούμα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο πλευρό του προκατόχου του, εμβληματικής μορφής του αγώνα εναντίον του καθεστώτος του απαρτχάιντ.

"Ο Μαντίμπα είναι σε σταθερή κατάσταση και είμαστε ευτυχείς που αντιδρά καλά στη θεραπεία και πάει καλύτερα", είπε ο Ζούμα. "Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν την οικογένειά (του) σε αυτή την δύσκολη περίοδο", ανέφερε ο Ζούμα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η προεδρία της Νότιας Αφρικής.

Πηγή:ΑΝΑ-ΜΠΑ

SHARE: