Βγήκε ραντεβού μέσω Tinder - Βρέθηκε κομμένη σε 14 κομμάτια

H 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ που βρέθηκε κατακρεουργημένη μετά από ραντεβού μέσω Tinder
H 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ που βρέθηκε κατακρεουργημένη μετά από ραντεβού μέσω Tinder FACEBOOK

Η άτυχη 24χρονη βρέθηκε κομμένη σε κομμάτια, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών που είχαν πεταχθεί σε χωράφι. Στο εδώλιο ο 52χρονος με τον οποίο είχαν ραντεβού και η νεαρή σύντροφός του.

Μοιραίο ήταν για μια κοπέλα στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ το ραντεβού μέσω εφαρμογής γνωριμιών, καθώς όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε μέρες μετά κομμένη σε κομμάτια.

Η 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ βρέθηκε νεκρή τον Δεκέμβριο του 2017, περίπου ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της και το ραντεβού που έμελλε να της στοιχίσει τη ζωή. Το κατακρεουργημένο σώμα της βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών που είχαν πεταχθεί σε ένα χωράφι ενώ όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, την Δευτέρα, είχε κοπεί σε 14 κομμάτια.

ADVERTISING

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας 52χρονος και η 25χρονη σύντροφός του. Η άτυχη κοπέλα γνώρισε τον άνδρα στο Tinder και τον Νοέμβριο του 2017 βγήκαν ραντεβού. Κανόνισαν να συναντηθούν και δεύτερη φορά, την αμέσως επόμενη μέρα. Η τελευταία φορά που η Λουφ έδειξε σημάδια ζωής ήταν λίγο πριν το δεύτερο ραντεβού, όταν ανέβασε φωτογραφία της στο Snapchat γράφοντας "Έτοιμη για το ραντεβού μου". Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από την μητέρα της την επόμενη μέρα, όταν δεν πήγε στην εργασία της, στην οικογενειακή επιχείρηση.

H 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ που βρέθηκε κατακρεουργημένη μετά από ραντεβού μέσω Tinder
H 24χρονη Σίντνεϊ Λουφ που βρέθηκε κατακρεουργημένη μετά από ραντεβού μέσω Tinder SNAPCHAT

Στη δίκη οι δικηγόροι του 52χρονου υποστήριξαν ότι οι τραυματισμοί που έφερε η Λουφ προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια "σκληρού, συναινετικού σεξ". Ο άνδρας εκτιμάται ότι έπνιξε την κοπέλα με ένα καλώδιο και η σύντροφός του τον βοήθησε να κόψει το σώμα της και να το πετάξει. Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με θανατική ποινή.

O 52χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Σίντνεϊ Λουφ
O 52χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της Σίντνεϊ Λουφ TANEY COUNTY SHERIFF
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network