Βίντεο: Άκουσε για πρώτη φορά την καρδιά του παιδιού της 3 χρόνια μετά τον θάνατό του

Βίντεο: Άκουσε για πρώτη φορά την καρδιά του παιδιού της 3 χρόνια μετά τον θάνατό του

Μια συγκλονιστική στιγμή στις ΗΠΑ. Μητέρα που έχασε το παιδί της, ακούει την καρδιά του στο σώμα ενός κοριτσιού, τρία χρόνια μετά (Vid)

Περίπου τρία χρόνια μετά τον θάνατο του γιου της, Lucas, η Heather Clark είχε την ευκαιρία να ακούσει την καρδιά του να χτυπά στο σώμα της τετράχρονης Jordan Drake.

Ήταν το 2013, όταν ο 7 μηνών Lukas πέθανε. Η μητέρα του τον είχε αφήσει με την babysitter, χωρίς να φανταστεί ποτέ ότι ο φίλος της θα κακοποιούσε τον Lukas, που δεν είχε καμία πιθανότητα να σωθεί. Η μητέρα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του σε ένα παιδί που τα είχε ανάγκη.

Αυτό το παιδί ήταν η Jordan Drake, που γεννήθηκε με συγγενής καρδιοπάθεια, και μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο παίδων του Phoenix. Τον Ιούνιο του 2013, η ζωή της άλλαξε καθώς έλαβε την καρδιά του Lukas.

Έτσι, τρία χρόνια μετά οι δυο οικογένειες συναντήθηκαν και η Heather άκουσε την καρδιά του γιου της να χτυπάει στο στήθος της Jordan. "Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι, αφού δεν μπορώ να σώσω τον γιο μου, γιατί να μην σώσω την ζωή κάποιου άλλου παιδιού" είπε η ίδια.

(Πηγή: Foxnews)

SHARE:

24Media Network